seneste nyt.

Parkering

Få gratis parkering til din virksomhed

fds3

Når du går på job, vil du gerne koncentrere dig om selve jobbet. Du kører måske i bil hen til arbejdet og bruger hver dag tid og mange penge på at finde et sted at parkere. Men nu kan du få gratis parkeringsservice til din virksomhed. Her stilles et gratis parkeringsområde til rådighed, som virksomheden frit kan benytte. Det er rart og enkelt at man bare kan parkere sin bil og gå på job uden at skulle bekymre sig om eventuelle parkeringsafgifter. Derfor kan du foreslå gratis parkeringsservice til din virksomhed. Så bliver de kollegaer, der også ejer bil, glade!

Parkering denne vej

Service i top

Det giver god mening at vælge en gratis parkeringsaftale, hvis man gerne vil have service af højeste kvalitet. Her kan I nemlig være sikre på, at der er vagter tilknyttet, som er uddannede og derfor kompetente til deres job. På denne måde kan I sammen med vagterne også være med til at sørge for, at det kun er de retmæssige parkister, der holder på jeres parkeringsplads. Det vil sige mennesker som arbejder i jeres virksomhed og som derfor har ret til at parkere på parkeringspladsen. Selskabet er i øvrigt dansk ejet og derfor er I sikre på, at det også er godkendt af dansk lovgivning.

En smart aftale

Parkeringsservicen bruger deres udgifter på at opsætte skilte, udstede parkeringstilladelser til de der har ret til at parkere på parkeringspladsen og sørge for, at der bliver lavet gennemgående kontrol med, om parkeringsreglerne bliver overholdt. Derfor er det en smart løsning at vælge denne parkeringsaftale, da man så også sikrer sig, at alting fungerer. Som medarbejder i virksomheden får du derfor en parkeringstilladelse, der viser, at netop du har ret til at holde på parkeringspladsen. Det er en let og utrolig smart løsning som medarbejder i en virksomhed.

Bilparkering

Foreslå det til ledelsen

Ved næste møde på jobbet kan du jo passende foreslå den gratis parkeringsservice, hvis ikke det allerede er indført på arbejdspladsen. Så kan I tale om på jobbet, om det giver mening for jeres virksomhed. I langt de fleste tilfælde gør det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *