seneste nyt.

Elevatorer

Gør din virksomhed mere moderne med en elevator

fds3

Selvom bygninger med trapper ofte er super hyggelige, er det ikke altid det mest praktiske – især hvis man arbejder på den øverste etage i en kontorbygning med mange etager.

Hvis man skal bære mange ting inden efter en lang arbejdsdag, er det også bare ekstra hårdt at skulle op af de mange trin, og det er her, at det bare ville være helt perfekt at have en elevator. 

Selvom det kan være dyrt at installere en elevator, er det meget klogt at gøre det, fordi det gør bygningen meget mere moderne og dermed også attraktivt for nye købere eller lejere. Så overvej om en elevator kunne være vejen frem.

Trapper

Trapper er ikke altid super praktiske

Trapper er hyggelige og flotte, men de er altså bare ikke altid super praktiske – især hvis man har haft en hård dag og bare gerne vil op i sin seng.

Selvfølgelig kommer mange bygninger med trapper også fra en tid, hvor det selvfølgelig ikke var muligt at installere en elevator. Men det betyder jo ikke, at det skal være sådan for evigt, og hvis man eksempelvis bor i et stort lejlighedskompleks med rigtig mange etager, er det ikke nogen dum ide at få installeret en elevator – det vil helt sikkert også gøre det mere attraktivt at bo der, da man hurtigere kan komme til tops.

Hvor kan der blive plads til en elevator?

Når man skal lave om på noget stort i en kæmpe bygning, gælder det om at finde på gode løsninger, som hverken blive for tidskrævende, besværlige eller dyre. 

Det giver god mening at installere elevator i hovedtrappe, da der ofte her er plads til det, og så vil det faktisk blive en meget simpel installation, hvilket er at foretrække, så der ikke skal laves alt for meget om – det bliver nemlig både dyrt, og så tager det selvfølgelig længere tid.

Hvis der skal installeres en elevator, er det selvfølgelig også vigtigt at tænke over andre praktiske ting – for eksempel prisen. 

Lejligheder

Hvad koster det?

Det er ikke altid let at finde penge til finansiering af elevator. For det kan godt blive en dyr omgang, men i det lange løb vil det ofte kunne betale sig, fordi lejlighederne vil blive mere attraktive. Alt i alt, er det en stor investering, men ofte en god investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *