seneste nyt.

Vil du gerne give den bedste gave

Vil du gerne give den bedste gave? Intet slår gavekortet

fds3

Gaven med personen i tankerne

Gavekortet er en undervurderet gave. Det er i hvert fald min mening. Gaven er altså den perfekte gave til stort set enhver person, og det er synd, at der er mange der ikke rigtig forstår det. Først og fremmest kan gavekortet repræsentere en helt masse ting og ikke kun et stykke papir, som mange mennesker fejlagtigt tror det kun er. Nej, kortet er mere end blot et kort, det er nemlig dine tanker, dine ideer til hvad personen har brug for og hvad de skal have. Og der er aldrig nogen der vil takke nej til et gavekort, for det er egentlig en sjov gave. I modsætning til andre gaver som er givet og så er det det, så er gavekortets historie derimod ike slut når den åbnes. Nej, gaven som kortet er er jo ikke kortet sig selv, men netop det, som det repræsenterer. Det repræsenterer dine tanker omkring personen som modtager kortet og dine ønsker til hvad de skal bruge det til. Uanset om det er et gavekort til at musikeren endelig kan købe det instrument, han har brug for, eller den ny udflyttede studerende endelig kan købe de køkkenredskaber han eller hun så desperat har brug for, eller noget helt tredje.

Nej kortet er jo egentlig den bedste gave. Derudover er der mange andre fordele som virkelig gør det til en gave, der bare er rigtig praktisk at give. For eksempel behøver du aldrig stresse over at give entusiasten den forkerte gave mere. Entusiaster af for eksempel musik vil som regel rigtig gerne have en helt specifik ting som du måske kommer til at rode rundt i så de får en gave der er kun en lille smule anderledes, men stadig ikke helt præcis den specifikke ting de havde brug for. Du kan spare dig selv og dem for dette problem ved at give dem kortet, for så kan de jo selv skaffe sig præcis den ting de virkelig har brug for. Og det gør jo ingen forskel om de får kortet eller gaven, for kortet er jo ikke bare et kort, men en repræsentation af netop den gave, de ønskede sig. Det er noget de fleste mennesker forstår, også selvom det er noget vi ikke rigtig snakker om.

Hvad skal gavekortet være til?

Det er jo så egentlig spørgsmålet, ikke? For selvom gavekortet er en gave som lader modtageren tage de store beslutninger, så er der jo stadig en essentiel beslutning som ligger i præcis hvad kortet skal gå til. For at besvare spørgsmålet er det simpelthen nemmere bare at finde ud af hvad modtageren egentlig er til. Hvis man ikke ved det kan det jo ikke rigtig nytte at give et kort (eller en gave for den sags skyld), for så ved du jo egentlig ikke så meget om personen selv. Find ud af hvad deres hobby er og giv dem et kort baseret på det, så kan du ikke gå galt i byen. Køb gavekort her for at finde det rette gavekort til personen i dit hjerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *