seneste nyt.

drøm om virksomhed

Sådan kan du gøre drømmen om en virksomhed til en realitet

fds3

At starte en virksomhed er på paradoksal vis både nemmere end man lige tror, men samtidig også sværere end man lige tror. Der er mange ting der skal holdes styr på, man skal få alt det økonomiske til at gå op og overbevise andre om at ens virksomhed virkelig godt ville kunne fungere.

Men når du først er kommet om på den anden side og din virksomhed står på egne ben, vil du alligevel være overrasket over at det lykkedes dig at komme hele vejen hertil.

Det er ikke løgn når man siger at alle kan starte en virksomhed. De to vigtigste grundsten er viljestyrken til at kæmpe for sin sag og så en god ide. Man kommer ikke meget langt uden en klar ide om hvilke servicer ens virksomhed skal kunne tilbyde.

aftale

Har du allerede begge grundstenene på plads, og er du nu kommet til at bygge fundamentet, men sidder d fast? Du er ikke den eneste. At få løftet virksomheden inden den kan begynde at køre rigtig rundt, er nok noget af det sværeste i iværksætter processen. Det er denne proces der endegyldigt beslutter om det skal briste eller bære.

Find pengene til at løfte din virksomhed fra jorden

Ingen penge, ingen kage. Kan din virksomhed ikke løbe rundt økonomisk, kan den i værste tilfælde ende med at ruinere dig. Mere sandsynligt kommer den blot aldrig længere end til papiret. Har du ikke penge kan du ikke få købt de ting ind til din virksomhed som du skal bruge, du kan ikke købe et domænenavn og oprette en hjemmeside, du kan ikke indgå aftaler med andre virksomheder, da du ikke har nogle økonomiske fordele at tilbyde dem. Kort sagt bliver dine muligheder lige pludseligt meget begrænsede.

Den hurtigste måde at få penge indenbords er via et kviklån. Er du i tvivl om hvad et kviklån er, kan du klikke her. Et kviklån kan tages direkte hjemmefra og mens du måske ikke kan låne et ligeså stort beløb som du kan i banken, vil du få svar på din ansøgning en del hurtigere. Du får ofte svar indenfor et sted mellem 24 timer og nogle få minutter. Siden din ansøgning bliver hurtigere godkendt, vil pengene også tikke tidligere ind på din konto, end hvis du tog et lån gennem banken.

Spred ordet om din virksomhed – både virtuelt og i virkeligheden

Er der ingen der kender til din virksomhed, er det meget svært at lokke kunder til den. Så noget af det første du skal gøre er at opsætte et domæne, så du har noget du kan dirigere dine venner og kollegaer henimod, hvis de spørger ind til din virksomhed.

teamwork

Har du større ambitioner og vil du også gerne have ukendte kunder ser din virksomhed, så kan det betale sig at investere i nogle reklamer. Knyt dem eventuelt til forskellige sociale medier. I dagens teknologiglade Danmark er det trodsalt på de sociale medier der er størst sandsynlighed for at de bliver set og lagt mærke til.

Gør dine reklamer simple og ’to-the-point’. Hvis der er noget der skræmmer kunder væk, så er det vage eller overkomplicerede reklamer, der er svære at gribe hold om. Det vigtigste ved en reklame er at du ved præcis hvilken virksomhed/hvilket produkt der er tale om i reklamen og hvad intentionen bag den var. Er dette ikke tydeligt, så bliver dine fremtidige kunder ikke tiltrukket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *