seneste nyt.

kreativ kvinde

Sådan kommer du i gang med flere DIY’s!

fds3

Du har måske set et par DIY videoer på de sociale medier. Det ser så nemt og let ud. Lige lidt håndelag og vupti, så har man selv lavet en ny reol. Ikke alle DIY’s er lige nemme, men mange er. Det gælder bare om at finde det niveau du kan følge med på.

kreativt projekt

Søg inspiration og find dit projekt

Du kan finde inspiration til DIY på flere sider. Er du ferm til engelsk kan du også lede på engelsksprogede sider. Men hvis du er lidt usikker på det hele, er det måske bedst at starte med en dansk side. Start med at overveje hvad du gerne vil lave. Det kan være at du mangler et møbel, eller måske gerne vil gøre lidt ved et af de møbler du har? Det kan også være at du gerne vil lave en hjemmelavet gave. Det kan for eksempel være smykker, eller sæbebarer med en skøn duft. Der findes rigtig mange muligheder, for i teorien kan alt jo være et gør-det-selv projekt. Det gælder bare om at være kreativ nok.

mand bygger bord

Find en vejledning og følg den 

At lave en DIY kan være fri leg, og man kan jo gøre som man vil. Men er du nybegynder er det en god idé at finde et projekt med en konkret vejledning, og følge den slavisk. Det giver dig en større chance for at lykkes med projektet. Det giver dig også en bedre mulighed for at blive bekendt med de materialer som du skal arbejde med. Ved at bruge en vejledning ved du også at projektet kan lade sig gøre.

Her er det også vigtigt at nævne sikkerhed. DIY projekter kan være spændende, men det er vigtigt at huske på, at nogle mennesker er mere professionelle end andre. Det vil sige at der måske findes nogen projekter, som du ikke bør kaste dig ud i før du har læst godt op på proceduren og materialerne. Det kan for eksempel være hvis du skal arbejde med varme eller materialer der indeholder giftige stoffer. Derfor skal du altid huske at være forsigtig, og bruge det sikkerhedsudstyr der anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *