seneste nyt.

hjemmeside

Disse ting skal du være opmærksom på, når du skal lave din nye hjemmeside

fds3

Hvis du har en virksomhed, så skal den naturligvis være præsenteret online. Det er klart her, de fleste potentielle kunder vil finde dig, og lige præcis derfor er dit online udtryk fundamentalt for en god forretning.

Men hvordan kommer man lige i gang med at opsætte sin egen hjemmeside, når man aldrig har prøvet det før? Kort sagt, så er der tre variabler, som det er enormt vigtigt, at du er opmærksom på.

  1. For at sikre, at dine kunder har lyst til at læse indholdet på din hjemmeside, er det vigtigt, at din tekst er let forståelig – men samtidig informationsrig. Ingen har lyst til at føle sig utilstrækkelige, og derfor kan man skræmme potentielle kunder væk, hvis ens sprog bliver alt for fagligt. Samtidig må der ikke mangle nogle informationer, så det det er op til dig at finde den fine balance mellem formidling og faglighed. Derudover er det vigtigt, at du ved, hvordan du mest hensigtsmæssigt formulerer dig, så dine kunder blive købelystne.
  2. Et flot design er lige legedes essentielt for, at dine kunder får lyst til at blive på din hjemmeside. Hvis hjemmesiden har et utiltalende layout, kan den potentielle kunde forbinde det til producentens personlige dømmekraft – og i værste tilfælde skabe usikkerhed omkring produktets kvalitet. Simpelt sagt: Hvis en person har fejlbedømt på et område, kan man så stole på, at ham eller hende har en god dømmekraft i andre henseende?

 

  1. Har du prøvet at navigere rundt på en hjemmeside, der forvirrer mere end den hjælper? Det er frustrerende, og man får hurtigt lyst til klikke sig tilbage på Google og tage den næste hjemmeside i rækken. Det er enormt vigtigt at udvise velvilje over for sine kunder, og en af de mest diskrete måder at gøre dette på, er ved at designe en hjemmeside som er overskuelige og nem at forholde sig til. Husk, at der altid er ti andre sider på Google, som kunderne kan klikke sig ind på i stedet for din.

 

Har du først disse tre parametre skrevet bag øret, så har du et godt udgangspunkt for at skabe en god hjemmeside, som folk har lyst til at besøge – og dette er jo det første skridt til, at de bruger penge, på det du sælger.

Hvis du synes, at det lyder uoverskueligt, eller du ikke mener, at du har de korrekte sproglige og grafiske evner, så kan du naturligvis altid vælge at få professionel assistance til en ny hjemmeside.

Der er ingen skam i at få hjælp til sin hjemmeside, det er der mange store producenter, der gør. Derfor kan også det være nødvendigt, hvis du vil have muligheden for at konkurrere på lige fod med dine konkurrenter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *