seneste nyt.

Det kan svare sig at købe stort ind, når du køber papkasser

fds3

Driver du en forretning, der involverer et stort antal daglige forsendelser? I så fald er der stor sandsynlighed for, at du bruger et forholdsvis stort beløb på papkasser hvert eneste år.

Det er ikke alle, der tænker over dette, da enhedsprisen på en papkasse er relativt lav. Af denne årsag er der mange, der ikke tænker over det samlede beløb, der bruges på indkøb af papkasser på årlig basis.

Faktum er dog, at det kan løbe op i rigtig mange penge hvert eneste år. Derfor kan selv en lille besparelse pr. papkasse faktisk vise sig at blive til mange penge på den lange bane. Dette bør derfor være i fokus, når du indkøber dine papkasser.

Køb stort ind – og spar mere

Ønsker du at sikre, at du ikke bruger for mange penge på dine papkasser? Det vil du sikkert gerne. For at sikre dette, er du nødt til at købe stort ind, når du køber dine papkasser, da du derved har mulighed for at presse enhedsprisen i bund.

Når man køber papkasser engros er der nemlig ofte plads til forhandling. Det kræver ganske vist, at man køber ind i store mængder, hvorfor et par tusinde papkasser ikke er nok. Det kræver en del mere, end det.

Hvis du er i stand til at aftage et stort antal papkasser, er det naturligvis værd at udnytte. Det giver dig nemlig mulighed for at forhandle prisen på papkasser i bund, hvorved du kan begrænse dine omkostninger til forsendelse.

Hvis du eksempelvis driver en webshop med mange hundrede eller flere tusinde ordre, kan det udvikle sig til mange penge. Derfor er det naturligvis ikke noget, du skal tøve med at gøre, hvis du har muligheden for det.

Er papkasser bare papkasser?

Det er naturligvis også vigtigt, at det pointeres, at det ikke kun er prisen, der skal være i fokus. Når du køber papkasser er der flere andre faktorer, der også er vigtige at fokusere på – blandt andet skal du også sikre, at de byder på en høj kvalitet.

En papkasse er nemlig ikke blot en papkasse. Der er stor forskel på, hvor hårdfør og robuste de er. Derfor er der også forskel på, hvad de kan holde til, og hvor meget de kan beskytte indholdet af dem.

Husk derfor på, at det er bedre at forhandle sig til lavere priser på lidt dyrere papkasser i bedre kvalitet, end at vælge de absolut billigste. Ofte vil det nemlig blot resultere i, at du får indkøb en bunke papkasser, hvor kvaliteten halter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *