seneste nyt.

Firma_middag_roastbeef

Den perfekte firmamiddag

fds3

Det er ikke nogen hemmelighed, at man til tider er nødt til at forkæle sine medarbejdere og gøre lidt ekstra for at vise dem, hvor meget der bliver sat på dem og det arbejde, de udfører hver dag.

Derfor er det som ejer af et firma vigtigt at gøre sig nogle grundige overvejelser i ny og næ for at finde ud af, hvad man kan gøre for at forkæle dem en lille smule. Og når det så er sagt, så elsker alle en god middag. Derfor bør du måske sørge for en god og lækker firmamiddag for alle dine medarbejdere.

Lav selv maden

Ejer man et stort firma, kan man have behov for at der er nogle udefra, der kommer og sørger for noget lækkert mad, som alle vil glædes ved. Det kan nemlig være en meget stor mundfuld selv at skulle lave mad til rigtig mange mennesker, alt imens der også skal fokuseres på det arbejde, som der skal udføres. Men ejer du derimod et mindre firma, hvor der er overskueligt med ansatte, kan du med fordel selv sammensætte og lave en lækker middag.

Hvem elsker ikke en lækker roastbeef?

I sådan et tilfælde bør du tage et kig på en lækker roastbeef. Det er nemlig noget, som alle kan lide, og så er det ganske let at sørge for, at kødet bliver helt perfekt. Det handler bare om at vide, hvordan det skal tilberedes, og så går resten som en leg. Find desuden det mest optimale tilbehør til roastbeefen.

Firma_middag_roastbeef

Det være sig for eksempel nogle friske, små kartofler, en god og sprød salat og en fed sovs, der kan sætte prikken over i’et. Med en sådan firmamiddag er der garanti for, at alle medarbejdere vil komme til at holde bare en lille smule mere af deres arbejde.

Du skal holde på dine medarbejdere

Og det er meget vigtigt. Det er nemlig en herskende tendens på nuværende tidspunkt, at folk blot siger op i tide og utide og forlader deres arbejdsplads, hvis de ikke trives der. Det er let at finde et andet job, og derfor er det sjældent, at der er noget, der holder medarbejderen i et givent firma.

Det betyder, at man skal gøre, hvad man kan som ejer for at holde på sine medarbejdere. Man skal motivere dem og give dem den nødvendige energi, således de føler sig glade og tilfredse, både når de møder op på arbejde om morgenen, men også når de går hjem efter en lang og måske hård arbejdsdag.

Få nogle gode og effektive arbejdstimer

Sørger du for, at dine medarbejdere er glade og tilfredse, vil de også yde bedre i deres arbejde. Og du kan derfor være sikker på, at du får så mange effektive arbejdstimer ud af dem som overhovedet muligt.

Firma_middag_roastbeef

Det er noget, som du kan glædes ved, lige såvel som dine medarbejdere kan nyde den gode firmamiddag, som du har sammensat for at vise dem, hvor stor pris du sætter på dem. Det er som et plus også med til at styrke det sociale fællesskab mellem dine medarbejdere – og det er mindst lige så vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *