seneste nyt.

skilt med karrierer

Et fremragende cv kan give dig adgang til drømmejobbet

fds3

Står du overfor at skulle skifte arbejde eller måske skal du søge dit allerførste job efter endt uddannelse. Det kan være en smule overvældende pludselig at skulle sælge sig selv og finde ud af hvad man kan tilbyde en potentiel arbejdsgiver. 

cv

Det ubehagelige CV 

I og med at danskerne tit lider under janteloven, kan det være rigtig svært for mange at sætte sig ned og skrive alle de ting man er god til. Det falder os simpelthen ikke naturlig og det kan virke helt ubehageligt at skulle rose sig selv. Men der er heldigvis flere forskellige ting man kan gøre for at få skrevet et godt og positivt CV. 

skrive cv

Søg hjælp udefra  

Der er absolut ingen skam i at søge hjælp, når det kommer til at skrive en ansøgning eller et CV. Det er jo ikke noget man skriver så tit og hvorfor lade chancen for at få lavet en super god ansøgning gå fra dig, blot fordi du var for genert eller stolt til at spørge andre til råds?

Du kan søge denne hjælp på flere forskellige måder. Man kan for eksempel søge hjælp og inspiration på nettet. Her kan man finde tips og tricks til hvordan man får skrevet et rigtig godt CV. Noget der især er vigtigt når man skriver et cv, er at det skiller sig ud i mængden af de mange andre der ansøger. Det kan være en stor hjælp nogle gange at få et mere objektivt syn på ens CV, da man selv hurtigt kan se sig blind på forskellige små detaljer. Derudover kan man også nogle gange få ændret ordlyden, så tingene lyder bedre. 

En anden løsning kan være at få hjælp fra en god ven eller et familiemedlem. For når janteloven har taget over og du ikke længere kan se hvad du egentlig kan tilbyde din arbejdsgiver, så kan en der kender dig godt ofte påpege hvilke stærke sider du har. Derfor kan det være rigtig godt at tale med en om hvordan du sælger dig selv bedst til det job du søger. Måske de kan nævne nogle ting, som du ikke selv havde tænkt på kunne være en fordel at få skrevet på cv’et. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *