seneste nyt.

Skyskraber

Få hjælp til virksomhedens byggeprojekter

fds3

Planlægger I et byggeprojekt i virksomheden, så er det en god idé at få rådgivning fra en konstruktionsingeniør. Det giver jer tryghed, og I kan regne med projektets succes. Når en konstruktionsingeniør arbejder med på jeres projekt, vil det lykkes. Tag en rådgivende konstruktionsingeniør fra Aarhus med på råd til jeres næste projekt.

Tager I Calceku fra Aarhus med på råd, når I planlægger jeres byggeprojekt, giver det jer sikkerhed. I kan regne med, at projektet bliver gennemtænkt, og at det overhovedet er muligt at bygge. Jonas Kragh Ceku fra Calceku har både uddannelse og erfaring, og han forstår at inddrage både håndværkerne og bygherren i projektet.

Tegning

Mange projekter er mulige med Calceku

Der er mange forskellige slags byggeprojekter, I kan få ingeniørrådgivning til. Det kan fx være en udlejningsejendom, der skal have altaner, eller det kan være et helt nyt byggeri. Funderingsprojekter kan I også få rådgivning til. I forhold til bærende vægge er det vigtigt at passe på og en god idé med rådgivning. Stålkonstruktioner og ståltrapper er også mulige projekter.

Private kan også have gavn af ingeniørrådgivning. Det kan være til en tilbygning eller en spærberegning.

I alle byggeprojekter er det vigtigt at tænke sig godt om fra starten. Bygninger skal kunne holde til meget, og de skal gerne holde længe. De skal være sikre, og de må også gerne se godt ud. Det kan være svært at leve op til og at huske alle de krav, men det kan en konstruktionsingeniør hjælpe med.

Få lavet beregninger

Calceku er certificeret i statiske beregninger. Skal du have hjælp til det, kan du få en uforpligtende snak eller et tilbud.

Når der skal laves statiske beregninger til byggeprojektet, så kan I få professionel hjælp hos Calceku. Jonas Kragh Ceku er specialist i bærende konstruktioner. Han har stor erfaring og vil give jer al den nødvendige dokumentation på kort tid og til jyske priser.

Statisk dokumentation handler i bund og grund om sikkerhed. Dokumentationen skal vise, at de bærende konstruktioner også kan bære. Der er visse krav, som konstruktionerne skal leve op til, og det kan dokumenteres med statisk dokumentation.

Byggeplaner

Kom godt fra start

Hvis der er planer om et byggeprojekt, så hiv en ingeniør med indover. Det er en god idé både for private og virksomheder. Det handler i sidste ende om sikkerhed. Sikkerheden for dem, der skal færdes i bygningerne, men også økonomisk sikkerhed. Er byggeprojektet ikke kommet godt fra start, så kan det blive dyrt.

Få en god rådgivning lige fra starten, og sørg for at dit byggeprojekt lykkes. Så vil du ikke stå med en ærgerlig følelse og en bekymring bagefter. Du kan også være sikker på, at din bygning lever op til alle krav og standarder.

Vi kan ikke alle være gode til alt, og et byggeprojekt er et omfattende projekt. Der er brug for mange forskellige evner. Nogle skal bygge bygningen, men der skal også være nogen, der sørger for, at den bliver bygget på den smarteste og mest sikre måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *