seneste nyt.

alger

Brug ferien fra kontoret til at få styr på haven

fds3

Efteråret er godt i gang. Det betyder også at det er nu, havemøblerne skal pakkes væk. En god ide er også at få alle de løse genstande pakket væk. Efterårsstormene kan være hårde, og nogle af dem flytter rundt på de udendørs ting, hvis ikke det er pakket ordentligt sammen. Inden det hele sættes ind i skuret, garagen eller sendes til opbevaring, bør du vaske det godt og grundigt af. På denne måde, mindsker du risikoen for mug, skimmel og svamp. Så hvis du har lidt ferie fra kontoret kan du bruge denne på at gøre haven klar.

hus og have

Byd dine gæster velkommen

En flot og velholdt indkørsel, er med til at byde dine gæster velkommen. Du bør gøre det hyggeligt, for dine gæster. Da vi er i de mørke og kolde måneder, kan det være en god ide at sætte mere lys op. Det kan være flere udendørslamper eller lyskæder, som giver et godt og hyggeligt lys. Sørg endvidere for, at din indkørsel er fejet for blade. Våde blade kan være glatte at gå rundt i.

Det værste er glatte fliser

Hvis du har fliser i din indkørsel, bør du sørge for at algerne er renset af. Alger og vådt mos, kan være glatte. Herved har du, din familie og dine gæster nemmere ved at glide. Hvis det sker, kan det ende med et slemt fald og nogle grimme skader som brækket ben eller hofte. Endvidere ser alger heller ikke pænt ud. Alger kan skade din flisebelægning, hvilket kan ende med nye fliser i indkørslen.

Anvend et firma der kan rense fliser

Hvis du vil undgå skader på dine fliser, bør du få et firma til at fjerne dem for dig. Herved er du garanteret at dine fliser, stakit, hegn og andre overflader ikke tager skade. En grundig fliserens, er med til at gøre indkørslen pæn og indbydende, hvilket dine gæster vil kommentere positivt på. Det er mest hyggeligt at have gæster, hvis de føler sig velkommen allerede i indkørslen.

Slå græsplænen en sidste gang

hvis du vil have en pæn græsplæne til foråret og sommeren, bør du slå græsset en sidste gang i år. Græsset stopper først med at gro, når temperaturen kommer under 10 grader. Med det milde efterårsvejr der har været i denne sæson, har det gjort at man kunne slå græs helt henne i november måned. Dog ser det ud til at vinteren er på vej, så sørg endelig for at haven er ordentlig vinterklar med oprydning og rengøringen.

frost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *