seneste nyt.

Produkter til din hud

Har du eksem eller andre hudlidelser? Kom det til livs med CBD-creme

fds3

Der er desværre rigtig mange mennesker, som har problemer med deres hud. Selv en tør og irriteret hud kan give store kvaler, og eksem og andre hudlidelser kan have en stor effekt på vores livskvalitet. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved det. 

Læs videre her hvis du vil blive lidt klogere på hudsygdomme og CBD-cremens effekt.

kvinde smiler

Har du en hudlidelse?

Der er mange forskellige hudsygdomme, som ofte kendetegnes ved for eksempel vorter, udslæt, sår, kløe, røde prikker eller lignende. Hvis du oplever en brændende fornemmelse i din hud eller nogle af de førnævnte symptomer, har du sandsynligvis en hudlidelse.

Hudsygdomme er der mange af, og de kan vise sig meget forskelligt og i forskellige grader, alt efter hvem der udsættes for dem. For eksempel er rosaca en meget udbredt sygdom, og desværre er der også mange i Danmark, der lider af modermærkekraft. 

Hudsygdomme er der rigelige af, og det kan være svært at finde en kur mod dem.

Hvordan har du det?

Udover at du naturligvis er træt af at bøvle med irriteret hud, er det faktisk et godt spørgsmål at stille sig selv. Det fungerer nemlig sådan, at angst og depression blandt andre sygdomme kan skabe betændelsestilstand i kroppen, og det er også sygdomme, som påvirkes meget af betændelse, så det er heller ikke unormalt at opleve disse sygdomme, hvis du har problemer med din hud.

Af den grund kan det være klogt i forbindelse med en hudsygdom at spørge sig selv, hvordan man har det. Statistisk oplever 1 ud af 5 personer med en kronisk hudsygdom symptomer på angst eller stress, og 1 ud af 4 personer med kronisk hudsygdom oplever symptomer på depression.

Muligheder for behandling

Det kan somme tider være svært at finde en god behandling mod hudsygdomme. Først og fremmest skal sygdommen identificeres, og dernæst skal en behandling træde i kraft. Man symptombehandler gerne, så behandlingen slår symptomerne ned frem for selve sygdommen. På den måde handler det om at forsøge at nedslå for eksempel voldsom eksem med kortvarige behandlinger med stærke præparater – for eksempel antibiotika eller stereorider.

Plej din hud

Prøv CBD-creme

Der er opstået en stor interesse for CBD-creme, når det kommer til at behandle hudsygdomme. CBD-cremer kan hjælpe på eksem og hudlidelser, hvilket må være grundet de anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber, som cremerne besidder. CBD-olie, som findes i cremen, kan muligvis hjælpe huden i balance, da den hjælper kroppen med at aktivere de såkaldte CB-receptorer samt det endocannabinoide system. Disse ting styrker et godt helbred.

Udover at afhjælpe smerter og betændelsestilstande, kan cremen også være effektiv, hvis man lider af gigt eller andre hud- og ledsygdomme, grundet de anti-inflammatoriske egenskaber, som den besidder. På den måde er det en effektiv creme på flere parametre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *