seneste nyt.

Baby

Babyindustrien – al verdens produkter

fds3

Hvilket marked kender du lige præcis alt til? Det marked, der laver babytøj og andre babyting? Formentlig ikke. Ofte bliver det marked overset, selvom der er stort potentiale. 

For selvom vi får færre børn i Danmark pr. person, er industrien for babytøj, babysikring, babysenge, baby alt muligt ikke ved at skrumpe. 

Vi bruger ikke kun mere tid på vores babyer og børn nu, end vi har gjort førhen, vi bruger også væsentlig flere penge. Det er typisk et område, hvor forældrene ikke har lyst til at spare – det hele skal være i top til det lille nye familiemedlem.

Guitar

Stadig større behov og flere penge

I Danmark får vi under de lidt over to børn, der skal til for at opretholde en nogenlunde ligelig fordeling af generationerne. Vi får lidt under, hvilket vil sige – ud fra den statistik – at vi rent teoretisk skrumper som nation. 

Dog er der andre faktorer, der spiller ind. Vi bliver ældre og ældre, vores sundhedssystem er utrolig godt i forhold til sundhedssystemet for 100 år siden. Det kan derfor holde os længere tid i live, og så mister vi heller ikke så mange undervejs. Hvilket formentlig også er årsagen til, at vi får færre børn.

Hvad har det med babytøj at gøre? Burde vi ikke bruge færre penge på babytøj så? 

Måske, men det er i hvert fald ikke tilfældet. Vi investerer nemlig mere tid og penge i de kære små, fordi vi har pengene til at give dem, de bedste produkter og dermed start på livet. 

Så behovet og salget pr. barn er altså ikke faldet, selvom vi får færre børn. 

Undersøg markedet for mulige investeringer

Altså er der gode forudsætninger for at skulle investere i ting til babyer. 

Der er en bred vifte af forskellige produkter, der kunne være værd at bruge penge på. Hvis du klikker her, kan du se spændende produkter på markedet hos MamaMilla, som er en meget populær webshop inden for alt til babyer.

Det kan give inspiration og ideer til, hvad der kunne være interessant for dig at investere i. 

Det er umiddelbart ikke et marked, der lader til at være det første, der skulle ryge i sænk, hvis en økonomisk krise skulle ramme rigtig hårdt. Som allerede nævnt vil forældre passe så godt på deres afkom, som det overhovedet er muligt. 

Og der vil altid være brug for tøj til babyer, en krybbe eller noget helt tredje. Så måske er det ikke en helt dum investering.

Baby_med_bamse

Er babyalarmen dit vækst-kald?

Skal du begynde at investere eller sælge babytøj? Eller skal du købe dig noget til din baby eller til dine venners? 

Ligegyldig hvilken du vælger, kommer du til at skulle købe babyting, hvad end det så kunne være, på et tidspunkt. Og med flere og flere luksusbabybutikker og mærkevare til babyer, er det måske slet ikke et dumt marked at komme ind på. 

Vi vil vores børn det allerbedste, derfor bruger vi store beløber på dem. Det er en god investeringsmulighed. Og så hjælper det også gevaldigt, at det er en investering, der giver mening. 

Hvis ikke børnenes tarv og muligheder er noget, vi som samfund skal styrke, hvad skal vi så?

Kom i gang med dit babyeventyr lige nu. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *