seneste nyt.

film

Drop kablet, nyd friheden med streaming

fds3

Streaming er det nye kabel TV. TV igennem kabel er sådan set glimrende. Men hvis du vil nyde ægte frihed til at vælge, skal du skifte til streaming.

Der findes flere og flere streaming tjenester hvor du får et kæmpe udvalg til få penge. Kvaliteten er nu i top og mindst lige så god som med kabel. Du kan streame indenfor alle genrer: Film, TV serier, dokumentarfilm, sport og hvad end der findes eller snart vil komme på markedet.

Streaming er som regel billigere end kabel TV. Der findes endda en hel del gratis streaming tjenester.

Dexter, verdens bedste TV serie

Den amerikanske serie Dexter har indtil videre vundet hele 38 hæderspriser. Herunder 2 Golden Globes. Serien fylder 8 sæsoner og er baseret på bogen Darkly Dreaming Dexter (Dexter med de mørke drømme). IMDB (Internettets Movie DataBase) har givet Dexter 9 ud af ti karakterpoints. Det gør Dexter til en af verdens bedste TV serier nogensinde.

Umiddelbart virker Dexter blodig og dyster. Dexter Morgan er blodanalytiker for Miamis politi. Men i fritiden udfolder han et dobbeltliv som seriemorder. Hans mord skaber en del overarbejde for Miamis politibetjente.

Hvordan kan en seriemorder være elskværdig?

Dexter klarer denne udfordring. På den ene side er han en afskyelig morderisk forbryder. Men med tiden kommer du ustandseligt til at sympatisere med ham, ja endda elske ham. Dexter er nemlig både et offer og en retfærdighedens champion.

Frankenstein

Da han var lille blev hans mor myrdet, og Dexter blev fundet i en pøl af morens blod. Han blev så adopteret af en Harry Morgan. Det var hans adoptivfar der lærte ham en seriemorders håndværk. Harry lærte Dexter også hvordan han kunne sikre sig at hans ofre 100% var skyldige. Også alle tricks i bogen for at undgå at blive opdaget.

Dexter har en voldsom trang til at dræbe. Men han dræber kun når han kan fornemme at en morder vil undslippe lovens arm. Procedurefejl hos politi og i retsvæsenet fører i virkelighedens USA tit til at en retssag må droppes og forbryderen går fri. Det sker endda i tilfælde hvor der ingen tvivl er om den påtaltes skyld.

Det er dem Dexter har specialiseret sig i at gå efter. Han ser det som sig højere kald, og han elsker det.

Problematiske familieforhold krydrer plottet

Sæson 1 roterer om en seriemorder, den såkaldte ice truck killer. Det viser sig at være Dexters bror, Brian Moser, der endte som plejebarn efter morens død. Plottet får et yderligere tvist ved at Dexters adoptivsøster Debra Morgan, som også er politibetjent, bliver kæreste med ice truck morderen.

Det skaber yderligere komplikationer, at Debra opdager Dexters morderiske alter ego. Men hun ender med at acceptere ham som det han er.

Sæsonen slutter med et opgør mellem Dexter og Brian.

Find Dexter til streaming her.

kvinde-skuespiller

Brug dit kendskab til TV serier og streaming til et bierhverv

Hvis du elsker streaming, kan du bruge det til at få en ekstra indkomst. Din viden om streaming, film og TV serier kan omsættes til penge. Fx ved at skrive en blog, hvor du anbefaler serier og film, og linker til streaming tjenester. Du skal naturligvis have et godt kendskab til emnet, men det er nemt at tilegne sig.

Streaming er et marked i vækst. 5G netværket er under udrulning, langt om længe også i vores lille kongerige. Så bliver streaming i højeste kvalitet for alvor hvermandseje.

Du kan nemt være med og slå lidt mønt af trenden. Det er nemt at starte en blog eller endda et website. Med lidt knofedt kan du gøre det selv, ellers kan du hyre nogle specialister, til få penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *