seneste nyt.

3 ting du må investere i til dit nye kontor

fds3

Skal du i gang med at flytte ind på dit nye kontor? Og skal du investere i nyt udstyr? Så må du helt sikkert læse med her. Vi giver dig nemlig 3 tips til, hvad du skal huske at købe.

Ergonomiske møbler

Først og fremmest vil vi råde dig til at investere i gode ergonomiske møbler. Ergonomiske møbler er nemlig møbler, som er udviklet til at støtte den individuelle medarbejders krop i løbet af arbejdsdagen.

 

Det er meget vigtigt, at vi tager vores fysiske helbred seriøst – og specielt også i forhold til kontorarbejde. Det er nemlig ikke sundt for kroppen at sidde i samme stilling i 8 timer om dagen. Hvis du tager dit fysiske helbred seriøst på kontoret, er der heller ingen tvivl om, at dine medarbejdere vil gøre det samme.

 

Man kan få mange forskellige ergonomiske møbler. Herunder er en ergonomisk stol specielt et populært valg, så måske du skal starte her! En god stol støtter nemlig op om ryggen, nakken og kropsholdningen. Mange vælger også at investere i ergonomiske skærme, som kan indstilles på forskellige måder. På den måde behøver medarbejderen altså ikke at anstrenge nakken for at fastholde et godt blik på computerskærmen.

Printeren og kopimaskinen

Mange nedprioriterer måske en kopimaskine erhverv – og mange ser måske heller ikke altid fordelene ved printeren. Det forholder sig nemlig sådan, at alting næsten foregår online i disse tider, og hvorfor skal man så have kopier eller udprintede dokumenter?

 

Én af årsagerne kan være, at det er super godt for medarbejderne at læse dokumenter og lignende på papir i stedet for på computeren. Det er nemlig sundt for øjnene at få et afbræk fra computeren. Ligeledes kan medarbejderen nemt tage dokumenterne med hjem for at fortsætte arbejdet – uden nødvendigvis at medbringe hele computeren.

Plads til pauser

Det er også vigtigt, at du skaber plads til pauser på arbejdspladsen. Invester derfor i en god kaffemaskine og måske en lille sofa. Her kan medarbejderne tage sig en kop kaffe og koble af i få minutter, før arbejdsdagen fortsætter.

 

Det er ekstremt sundt med pauser for det mentale helbred. Det kan være svært at prioritere pauserne i tilspidsede tider. Dog kan du vise dine medarbejdere, at det er ok at tage pauser og prioritere disse, hvis du selv gør det. Du kan på den måde hurtigt få skabt en virksomhedskultur, hvor pauser er på agendaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *