seneste nyt.

Spørgsmålstegn

Find den rette rådgiver hos Ageras

fds3

Som virksomhedsejer er der nogle udgifter der bare er svære at komme udenom, det kan være juridisk hjælp, eller hjælp til regnskabet i form af en revisor.

Du ved sikkert som selvstændig at det også kan være svært at sætte sig ned og finde tiden til at sammenligne priser, men det kan altså sagtens betale sig for der kan være rigtig mange penge at spare.

Men nu handler det hele jo ikke om prisen men også om at finde den rette hjælp. Ageras giver dig en perfekt kombination af dette.

Tastatur og regnskab

Beskriv din opgave

Hos Ageras kan du få tre tilbud fra den partner du har brug for. Som med alt andet er der ofte penge at spare på at indhente tilbud, men for at Ageras kan finde de helt rigtige partnere til dig, og at du kan modtage de helt rigtige tilbud så er det vigtigt at du beskriver din opgave så nøjagtigt som muligt.

Advokat og revisor hjælp kan være områder der er komplicerede at give tilbud på hvis man ikke kender omfanget af opgaven, men du har helt sikkert selv en ide om omfanget af arbejdsbyrden.

Er det f.eks. en revisor du søger kan du oplyse hvad virksomhedens omsætning er på, hvor mange ansatte der er, hvor mange bilag der bogføres årligt osv. Med en opgave der er godt beskrevet så får du også nogle tilbud der er mere sammenlignelige. 

Smartphone og håndtryk

Undgå et hav af henvendelser

Hvis du søger en partner eller ansat på deltid, hvad end det er en bogholder, revisor eller en jurist, så vil du helt sikkert opleve at få et hav af henvendelser hvis du slår en stilling op.

Deriblandt vil de er også ofte være masser af henvendelser fra ikke kvalificerede kandidater der skal sorteres fra, hvilket hurtigt kan give frustrationer.

Det kan være svært at finde tiden til at gå en masse jobansøgninger igennem, og derefter kommer processen med samtaler, lønforhandling og selve det at udvælge den rette kandidat.

Det kan virke uoverskueligt for nogen, og hvis man bliver overvældet undervejs, presset tidsmæssigt, eller kører fast, kan man nemt ende med at vælge forkert, alene fordi man gerne vil have processen afsluttet hurtigst muligt, eller har mistet overblikket.

Med Ageras får man den fordel at man kun får 3 henvendelser der alle kommer fra kvalificerede partnere. Så er det blot om at vælge den bedste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *