seneste nyt.

3 hunderacer du kan have med på kontoret

fds3

Hvis du er en af dem, der søger en hund, du kan have med på arbejde og kontoret, så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en oversigt over 3 hunderacer, du kan have med på kontoret helt uden problemer. Læs med og få mere information!

Malteseren

Måske har du svært ved at forlade din hund derhjemme, eller måske synes du bare det er hyggeligt med en ekstra lille kontormakker. Uanset hvad årsagen er til, at du skal have hunden med på kontoret, er malteseren med sikkerhed en god kandidat. Malteseren har et roligt og afslappet sind, der gør, at de sjældent giver meget lyd og gør større væsen af sig – heller ikke når de er hvalpe! Malteseren er på mange måder en selskabshund, og den er derfor oplagt at tage med på kontoret. Dine kollegaer vil uden tvivl elske at have en lille pelsbold rendende rundt hver dag!

Shih Tzu

Den søde, lille Shih Tzu er et klassisk eksempel på en hund, der ser gnaven ud på ydersiden, men som er blød og rolig på indersiden. Hunderacen Shih Tzu er velegnet som kontorhund, fordi den trives yderst godt indendørs. Dens lille størrelse gør, at den sjælden behøver meget træning. En ulempe ved Shih Tzuen kan dog være, at den har en masse hår, og kræver derfor en masse pelspleje. Ser man bort fra dette, er hunderacen Shih Tzu på mange måder den perfekte kontormakker for dig, der ønsker en pelset ven på arbejdspladsen!

Bulldog

Bulldoggen er uden tvivl en af de mest dovne hunderacer, der findes. Dette er også en af grundende til, at den er den perfekte kontorhund. Den gør sjældent og kan sove fra næsten alt! Selvom Bulldogen ser hård og gnaven ud på ydersiden, er den helt rolig og afslappet på indersiden. Ligesom tidligere nævnte hunderacer, foretrækker Bulldogen at blive i kurven fremfor lange gåture. Du kan altså tage Bulldoggen med på kontoret eller arbejdspladsen uden forstyrrelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *